Kdo smo Zlatarstvo Koman

Smo družinska zlatarska delavnica, ki deluje od leta 1971. Bolj kot samo prodaja nakita nas veseli predvsem izdelava unikatnih izdelkov visoke kakovosti izdelave in materialov.

Vedno nas zanimajo nove tehnike in orodja v zlatarstvu, še bolj pa nas pritegnejo stari, včasih že pozabljeni principi obdelave različnih materialov.

Pomembna sta nam kvalitet in zadovoljstvo strank. Neradi hitimo, če pa v zadnjem trenutku potrebujete zaročni ali poročni prstan ali kaj drugega za darilo, se bomo seveda potrudili.

Na teh straneh lahko vidite le del naše ponudbe. Večino izdelkov naredimo po naročilu in vaših željah, nekaj od prikazanega pa imamo tudi na zalogi.

Trgovina

Naša trgovina se nahaja v starem mestne jedru Škofje Loke. V naši trgovini vam nudimo bogato izbiro celovrstne ponudbe nakita. Seveda najraje vidimo, če se oglasite pri nas in pozanimate za izdelavo kakšnega kosa nakita po vaših željah.

Zlatarstvo Koman - pogled na trgovino od zunaj

Delavnica

K vsaki pravi zlatarski trgovini spada tudi prava zlatarska delavnica. Tam smo najraje. Izdelujemo nakit po naročilu, poročne in zaročne prstane... Popravimo strgano verižico, počen prstan, pa tudi kaj bolj zahtevnega.

Zlatarstvo Koman - delavnica oz. orodje v predalu

Kje nas najdete

Škofja Loka se nahaja 30 minut vožnje iz Ljubljane. V starem mestnem jedru, na naslovu Mestni trg 5, se nahaja naše zlatarstvo. Nahajamo se nasproti slaščičarne Homan.

Pomagate si lahko z zemljevidom spodaj. Ali pa povprašajte naokoli.

Vas mogoče zanima še kaj več?

Če vas zanima kateri od naših izdelkov, izdelava po naročilu, cena ali če imate kakršnokoli vprašanje, izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili. Lahko nas tudi pokličete ali se oglasite v naši trgovini.


Vaše sporočilo smo prejeli. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Pozabili ste vnesti email naslov ali telefonsko številko!

Želite prejemati naše novice?

Mogoče enkrat mesečno vam bomo poslali elektronske novice o raznih akcijah, občasnih popustih, novih izdelkih in drugih zanimivostih, ki se dogajajo v naši delavnici.


Vašo prijavo na novice smo prejeli.
Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?