Kravatne igle za prave gentlemane

Kravatna igla izraža urejenost in občutek za podrobnosti. Poleg praktičnih lastnosti, boste s kravatno iglo na nevsiljiv način izrazili svoj karakter - nobena malenkost ni nepomembna.

Kravatne igle so prvi nosili britanski gentlemani

Kravatne igle so prvi začeli uporabljati premožni britanski gentlemani v začetku 19. stoletja. V tistem času so kravate izdelovali iz svile, satina in drugih dragih materialov, in kravatna igla je bil pomemen dodatek, ki je držal kravato na svojem mestu.

Pravi vzpon kravat in kravatnih igel se zgodi konec 19. stoletja, ko se modni trend pojavi v Ameriki, in ko začnejo kot modni dodatek kravate nositi tudi ženske. Nekje v tem obdobju se prične uporaba zlata in srebra pri izdelavi kravatnih igel.

Ponudba zlatih in srebrnih kravatnih igel

V naši ponudbi najdete različne kravatne igle, od takšnih minimalističnih oblik, do kombinacije belega in rumenega zlata. Na voljo je tudi nekaj kravatnih igel iz srebra. Tako kot ostale izdelke, tudi kravatne igle izdelamo po naročilu oz. vaših željah.

kravatna igla rumeno zlato in briliant moderna kravatna igla kravatna igla s klasičnim vzorcem kravatna igla rumeno belo zlato zlata kravatna igla kravatna igla belo zlato

Srebrne kravatne igle

srebrna kravatna igla kravatna igla iz srebra kravatna igla, srebra, groba mat obdelava kravatna igla, srebra, fina mat obdelava

Kravatna igla kot poslovno darilo

Kravatna igla je primeren izdelek za poslovno darilo, predvsem ko gre za manjše količine. Predstavljajo lahko darilo vašim poslovnim partnerjem ali kot nagrada zaposlenim znotraj podjetja.

Izgled kravatne igle prilagodimo vašim željam. Možno je tudi graviranje različnih posvetil na zadnjo ali prednjo stran.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?