Nakit za moške

Tudi moški nosijo nakit. Večinoma ne kot modni dodatek po zadnji modi, ampak kot statusni simbol. Tradicija nošenja nakita je pri moški stara ravno toliko časa kot pri ženskah in dandanes ni glede nošenja nakita nič drugače.

Seveda je izbira moškega nakita manj bogata kot izbira ženskega nakita. To pa ne pomeni, da ne boste za vsakega moškega našli nekaj primernega.

Izdelava moškega nakita po naročilu

Velik del moškega nakita je specifične narave, tako da se marsikateri kos izdela po naročilu. Rumeno ali belo zlato, srebro in različni kamni... Tukaj lahko vidite del naših izdelkov. Če imate posebne želje, nenavaden okus ali unikatno idejo, vam bomo z veseljem prisluhnili.
Manšetni gumbi

Manšetni gumbi so namenjeni zapenjanju rokavov posebnih srajc, takšnih, ki nimajo gumbov. Manšetni gumbi so klasičen modni dodatek, ki se uporablja ob posebnih priložnostih.

Oglejte si fotografije manšetnih gumbov...

Kravatne igle za prave gentlemane

Kravatna igla izraža urejenost in občutek za podrobnosti. Poleg praktičnih lastnosti, boste s kravatno iglo na nevsiljiv način izrazili svoj karakter - nobena malenkost ni nepomembna.

Preberite si več o kravatnih iglah

zlata in srebrne kravatne igle

Moški prstani

Moški prstani so izraz pripadnosti, nazora, tradicije. Mnogokrat so darilo, ki se prenaša iz roda v rod, od očeta na sina. Moški prstani so nekaj posebnega. Ne nosi jih vsak.

Oglejte si več fotografij moških prstanov

večji srebrni prstani

Moški pečatni prstan z modrim safirjem

Pečatni prstani so domena moških. So izrazito večjih dimenzij, ponavadi z večjim kamnov in nadvse vpadljivi. Niso modni ali všečni. Nosijo jih posebni ljudje.

Oglejte si več fotografij pečatnega prstana...

obeski z imeni

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?