Torbice za shranjevanje nakita

V naši ponudbi vam nudimo torbice za shranjevanje nakita. Torbice so namenjene shranjevanju nakita doma in na poti. Nakit varujejo pred nepotrebno obrabo in izgubo. Torbice so v treh barvah, primerne za vse starosti in okuse.

Torbica vam nudi tri žepke na zadrgo - manjšega, srednjega in večjega. Poleg tega ima torbica še en večji žep brez zadrge ter pas za shranjevanje prstanov. Torbica se zvije in zaveže z vrvico.

Torbica za nakit lahko predstavlja tudi lepo darilo.

Torbice za shranjevanje nakita Torbice za shranjevanje nakita v treh barvah Torbice so namenjene shranjevanju nakita doma in na poti Torbica ima več žepkov za shranjevanje

Torbica ima tri žepke na zadrgo, manjšega, srednjega in večjega, ter še en večji žep brez zadrge in pas za shranjevanje prstanov.

Zakaj bi potrebovali torbico za nakit?

Torbica predvsem varujejo vaš nakit pred nepotrebno obrabo in izgubo.

Vaš nakit v torbici ločite v več žepkov in tako preprečite drgnjenje nakita med seboj. Ker se torbica tesno zvije vase, tako tudi preprečuje nepotrebno obrabo nakita na poti, poleg tega pa imate ves nakit vedno na istem mestu.

Cena torbice in kje kupiti

Cena torbice znaša 36 Evrov. Torbico lahko kupite v naši prodajalni, lahko pa vam jo pošljemo po pošti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?