Tvoje fotografije za
Bon v vrednosti 30 Eur

Nosiš katerega od naših zaročnih, poročnih ali drugih prstanov, obeskov ali uhanov? Imaš kakšno super fotografijo povezano z njim? Pošlji nam par fotografij in v zameno ti podarimo bon za 30 Eur.

Kakšne fotografije iščemo

  • 3-5 kvalitetnih fotografij, npr. če sta imela profesionalnega fotografa na poroki, zaroki, oz. če imaš res dober smisel za fotografijo.

  • Ni nujno, da je na vsaki fotografiji naš izdelek. Zanimajo nas fotografije vzdušja, okolice, umetniški navdih... seveda v povezavi z izdelkom.

  • Če nam pošljete še kratek tekst na temo zakaj ste se odločili za izbran izdelek oz. kaj vam pomeni, še toliko boljše.

  • Vseh fotografij seveda ne bomo objavili in vsem ne bomo poslali bona za 30 Eur. Kot že rečeno iščemo kvalitetne in obenem zanimive fotografije.

Če bodo vaše fotografije in tekst ustrezne, vam pošljemo bon za 30 Eur.

Kje bomo fotografije objavili

V zameno za bon si pridržujemo sledeče pravice objave vaših fotografij in teksta:

  • Do objave vaših fotografij in teksta na naši spletni strani, Facebook in Instagram strani ter podobnih družabnih omrežjih.

  • Do manjših popravkov fotografij kot so popravilo barv, izreza, velikost ipd.

  • Ob objavi fotografij na družabnih omrežjih dodamo povezavo na vašo stran oz. profil.

Kako začeti

Če se vam zdi ideja v redu, nam pošljite vzorčno fotografijo ali dve na email peter@zlatarstvokoman.si z naslovom Zlatarstvo Koman - Moje fotografije.

Nato se dogovorimo kako in kaj naprej. Kakorkoli, hvala za tvoj čas in pozornost.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?