Zaročni prstan, ovalni z veliko kamni

zaročni prstan ovalni belo zlato cirkoni diamanti poldragi kamni
zaročni prstan ovalni zlato poldragi kamni zaročni prstan ovalni belo zlato cirkoni diamanti poldragi kamni veliko zaročni prstan ovalni veliko kamnov belo zlato cirkoni topaz zaročni prstan ovalni veliko kamnov belo zlato cirkoni modri topaz zaročni prstan ovalni belo zlato cirkoni diamanti poldragi kamni veliko moder topaz prstan ovalni veliko kamnov belo zlato cirkoni modri topaz povečava

Zaročni prstan iz belega zlata. Vpadljiv bogat dizjan. Večji osrednji kamen ovalne oblike z manjšimi kamni okoli. V kombinaciji s cirkoni ali diamanti in poldragimi kamni.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni cirkoni, diamanti oz. poljubni poldragi kamni
  • Diamanti višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

630,00 € - 14 karatno zlato, Moissanit
(Kamen moissanite 0.75 + 14 * 0.015 = 0.96 ct, visoka kakovost VVS/D) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Kako izbrati zaročni prstan?

Vodnik pri izbiri zaročnega prstana - vse kar morate vedeti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?