Pravno obvestilo in piškotki

Spletna stran www.zlatarstvokoman.si vsebuje informacije za splošne informativne in reklamne namene. Vsebina teh spletnih strani je last podjetja Andrej Koman s.p. ter tako avtorskopravno zaščitena. Prepovedano je kakršnokoli reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje ipd. vsebine teh spletnih strani. Niti Andrej Koman s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem oz. delovanjem teh spletnih strani ter informacijami, objavljenimi na njih. Podjetje Andrej Koman s.p. si pridržuje pravico do spremembe teh spletnih strani.

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Za vsebino in delovanje teh spletnih strani podjetje Andrej Koman s.p. ne odgovarja.

Uporaba piškotkov na spetnih straneh www.zlatarstvokoman.si

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo "piškotke". Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo, ko obiščete spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same strani, kot za izboljšanja uporabniške izkušnje, saj nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit.

Piškotki, ki jih uporablja spletno mesto

Piškotki, ki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Piškotki, ki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabnik najpogosteje obišče in ali se na spletnih straneh pokažejo sporočila o napaki. Piškotki namenjeni delovanju spletne trgovine.

Ime - utma, utmb, utmc, utmt, utmz | Namen - analitika obiskov | Vir - Google | Trajanje - seja - 6 mesecev

Ime - koman_session, cart_identification, cookies_notice | Namen - delovanje strani | Vir - Andrej Koman s.p. | Trajanje - 20 let

Onemogočanje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?