Zlat prstan z diamanti
in poldragimi kamni

prstan rumeno zlato diamant peridot
bogat zaročni prstan zlato diamanti peridoti bogat zaročni prstan zlato diamanti peridoti zlat prstan rumeno zlato diamanti manjši peridoti večji peridot

Bogat prstan, kombinacija klasične oblike preoblikovane v modern dizajn. Osrednji kamen je naravnopravi peridot, travnato zelen barve. Okoli se vrsti kombinacija diamantov in manjših peridotov v obliki rožnatega venčka. Kombinacija toplih naravnih barv.

Kot klasičen prstan, za darilo, ob obletnici, ali kar tako, ker se včasih spodobi. Tudi kot zaročni prstan.

Prstan je v osnovni narejen iz rumenega zlata z diamanti in peridoti. Po naročilu so možne izvedbe v belem ali rdečem zlatu in s poljubnimi poldragimi ali dragimi kamni.

  • 14 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot 9 mm x 7 mm
  • Kamen zelen peridot 8 x 2 mm
  • Diamanti 8 x 0.015 = 0.12 ct, višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

879,00 € - 14 karatno rumeno zlato, Kamen diamant, Kamen zelen peridot
(Diamanti 8 x 0.015 = 0.12 ct, višja kakovost VS/F) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?