Zlat prstan z diamanti
in poldragimi kamni

bogat prstan belo zlato diamanti topazi
bogat zaročni prstan zlato diamanti topazi zlat prstan belo zlato diamanti topazi večji topaz prstan belo zlato diamant topaz

Bogat prstan, kombinacija klasične oblike preoblikovane v modern dizajn. Osrednji kamen je naravnopravi topaz, svetlo modre barve. Okoli se vrsti kombinacija diamantov in topazov v obliki rožnatega venčka.

Kot klasičen prstan, za darilo, ob obletnici, ali kar tako, ker se včasih spodobi. Tudi kot zaročni prstan.

Prstan je v osnovni narejen iz belega zlata z diamanti in topazi. Po naročilu so možne izvedbe v rumenem ali rdečem zlatu in s poljubnimi poldragimi ali dragimi kamni.

  • 14 karatno belo zlato
  • Kamen svetlo moder topaz 9 mm x 7 mm
  • Kamen svetlo moder topaz 8 x 2 mm
  • Diamanti 8 x 0.015 = 0.12 ct, višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

879,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamen diamant, Kamen topaz
(Diamanti 8 x 0.015 = 0.12 ct, višja kakovost VS/F) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?