Raznobarven zlat prstan

barvit prstan diamanti safirji roza modri rumeni
barvit prstan diamanti rumeni roza modri safirji barvit prstan diamanti zeleni smaragdi barvit prstan diamanti zeleni smaragdi barvit prstan diamanti roza safirji rubini barvit prstan diamanti roza safir rdeč rubin

Zlat prstan naravnih oblik in toplih barv. Različne kombinacije belega, rumenga in roza zlata ter diamantov, safirjev (rumen, roza, moder), rubinov in smaragdov. Nesimetriča postavitev kamnov, naključno zaporedje velikosti.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kombinacije dragih kamnov, diamanti, safirji, rubini, smaragdi

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

601,00 € - 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
(Kombinacije dragih kamnov, diamanti, safirji, rubini, smaragdi) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?