Zlat obesek s peridotom

zlati obesek s peridotom
uhani obesek svetlo zelen peridot zlato rumeno.jpeg

Zlat ženski obesek naravnih valovitih oblik in toplih barv. Poldrag kamen peridot svetlo zelene barve. Z verižico ali brez.

Obesek je narejeni iz rumenega zlata in s peridotom. Možne so izvedbe v vseh barvah zlata in s poljubnim poldragim ali dragim kamnom.

  • 14 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot 4.0 mm
  • Dimenzije obeska 8 x 18 mm (33 mm z zanko)
  • Dolžina verižice 45 cm

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

219,00 € - Obesek - 14 karatno zlato
(Kamen zelen peridot 4.0 mm) (brezplačna dostava)

600,00 € - Obesek in verižica - 14 karatno zlato
(Kamen zelen peridot 4.0 mm) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?