Zlat obesek s peridotom rumeno zlato in peridot

zlati obesek s peridotom
uhani obesek zelen peridot zlato

Zlat ženski obesek naravnih valovitih oblik in toplih barv. Poldrag kamen peridot svetlo zelene barve. Z verižico ali brez.

Obesek je narejeni iz rumenega zlata in s peridotom. Možne so izvedbe v vseh barvah zlata in s poljubnim poldragim ali dragim kamnom.

  • 14 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot 4.0 mm
  • Dimenzije obeska 8 x 18 mm (33 mm z zanko)
  • Dolžina verižice 45 cm

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

190,00 € - obesek - 14 karatno zlato
(zelen peridot 4.0 mm)
(brezplačna dostava)

329,00 € - obesek in verižica - 14 karatno zlato
(zelen peridot 4.0 mm)
(brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Brezplačna lična embalaža

Vsak izdelek posebej dobite v lični škatlici posebej namenjeni za nakit.

Poleg tega vam z vsakim naročilom pošljemo tudi lično vrečko, ki jo lahko uporabite kot embalažo, v primeru, da boste izdelek podarili kot darilo. Škatlica in vrečka sta brezplačni.

100% zadovoljstvo

Vse naše izdelke je mogoče vrniti brez kakršnegakoli razloga. Pomembno je le, da izdelek ni bil nošen in da ni poškodovani. Če želite nek izdelek vrniti, nas prosim kontaktirajte na naslovu peter@zlatarstvokoman.si.

Povezani izdelki

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?