Minimalistični poročni prstani

Minimalističen in modern dizajn. Zelo elegantno, enostavno in moderno, a vseeno nekaj malce posebnega. Tudi nepravilnih oblik in prepletajočih se linij. S kamni ali brez.

Zelo pogosta izbira, saj gre za najbolj klasično obliko poročnega prstana z modernim pridihom. Tipično se ti prstani tudi lepo prilegajo zaročnim prstanom in se lahko nosijo skupaj.

Za koga

Zelo pogosta izbira pri tistih, ki iščejo nekaj zelo praktičnega in večnega. Za vse, ki v resnici nočete preveč komplicirati okoli poročnih prstanov.

Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov, tipično kot klasična moška rinka.

Poročni prstani, moderni, zamaknjeni in neskončni vzorci

Poročni prstani z neskončno serijo diamantov, ki gre popolnoma okoli prstana in se nikoli ne konča. Zelo ženstveno, zelo brezčasno. Različne izvedbe nesimetričnih oblik, zamaknjenih robov in dvojnih rink.

Za koga

Bolj nevsakdanje oblike poročnih prstanov. Za tiste s posebnim okusom, ki si želijo malce bolj unikatno obliko prstana, katera pa še vedno izhaja iz klasične oblike poročnega prstana.

Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov. Seveda zraven paše tudi enostavna moška rinka.

Poročni prstani nekaj zelo posebnega

Vsekakor nekaj drugačnega. Kombinacija z žico iz rdečega zlata, vse tri barve zlata v enem prstanu, naključno zamaknjene ploskve v obliki kristala z diamanti. Ali nenavadna kombinacija belega zlata, diamantov in zlatih kroglic. Urejen kaos.

Za koga

Za vse, ki iščete nekaj zelo unikatnega oz. nenavadnega. Ali vam je všeč ali pa ne. Moški prstan je tipično enak ženskemu, le brez kamnov.

Poročni prstani pravokotnih oblik

Pravokotni robovi poljubnih oblik oz. linij. Oblika prstan, ki se vrača. Mehki robovi, zareza okoli celotnega prstana, nesimetrično brušeni robovi…

Ženski prstan seveda z diamanti oz. poljubnimi kamni. Tudi v kombinaciji z rumenim ali roza zlatom. Od elegantnih do zelo masivnih prstanov.

Za koga

Zelo unikatne oblike poročnih prstanov. Za tiste, ki vedo, da želijo točno takšen prstan. Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov.

Poročni prstani, ki se prilegajo vašemu zaročnemu prstanu

Poročni prstan, ki se popolnoma prilega vašemu zaročnemu prstanu, tako da ju lahko nosite skupaj.

Večinoma minimalističen dizajn, elegantno, enostavno, moderno. S kamni ali brez. Takšen poročni prstan se tipično lahko narediti za vsak zaročni prstan, tudi, če ga niste kupili pri nas.

Za koga

Če želite nositi poročni prstan ob zaročnem. Pogosta izbira pri večjih zaročnih prstanih, katerim je treba poročni prstan posebej prilagoditi. Moški prstan je tipično klasična poročna rinka.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?