Minimalistični poročni prstani

Minimalističen in modern dizajn. Zelo elegantno, enostavno in moderno, a vseeno nekaj malce posebnega. Tudi nepravilnih oblik in prepletajočih se linij. S kamni ali brez.

Zelo pogosta izbira, saj gre za najbolj klasično obliko poročnega prstana z modernim pridihom. Tipično se ti prstani tudi lepo prilegajo zaročnim prstanom in se lahko nosijo skupaj.

Za koga

Zelo pogosta izbira pri tistih, ki iščejo nekaj zelo praktičnega in večnega. Za vse, ki v resnici nočete preveč komplicirati okoli poročnih prstanov.

Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov, tipično kot klasična moška rinka.

Moderni masivni mat poročni prstani

Moderni poročni prstani. Kombinacije prstanov iz dveh rink, prstanov z različnimi prečnimi vzorci ter prstanov z različno zaključenimi robovi. Pogosto z matirano površino.

Za koga

Za tiste, ki si enostavno želijo moderne in vpadljive poročne prstane. Moški prstan je enak ženskemu a brez kamnov, lahko pa je tudi enostavna rinka.

Poročni prstani, moderni, zamaknjeni in neskončni vzorci

Poročni prstani z neskončno serijo diamantov, ki gre popolnoma okoli prstana in se nikoli ne konča. Zelo ženstveno, zelo brezčasno. Različne izvedbe nesimetričnih oblik, zamaknjenih robov in dvojnih rink.

Za koga

Bolj nevsakdanje oblike poročnih prstanov. Za tiste s posebnim okusom, ki si želijo malce bolj unikatno obliko prstana, katera pa še vedno izhaja iz klasične oblike poročnega prstana.

Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov. Seveda zraven paše tudi enostavna moška rinka.

Poročni prstani z vzorci iz narave

Poročni prstani, ki posnemajo različne vzorce iz narave. Valoviti vzorci morja, mobius ali minimalistični ponavljajoči se vzorci. Gozd, listi, cvetovi, trava, bambus. Lahko zelo bogato v več kamni ali zelo minimalistično in brez kamnov.

Za koga

Spet nekaj zelo posebnega. Za tiste, ki vedo da želijo točno takšen prstan. Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov. Lahko pa seveda kot klasična poročna rinka.

Poročni prstani nekaj zelo posebnega

Vsekakor nekaj drugačnega. Kombinacija z žico iz rdečega zlata, vse tri barve zlata v enem prstanu, naključno zamaknjene ploskve v obliki kristala z diamanti. Ali nenavadna kombinacija belega zlata, diamantov in zlatih kroglic. Urejen kaos.

Za koga

Za vse, ki iščete nekaj zelo unikatnega oz. nenavadnega. Ali vam je všeč ali pa ne. Moški prstan je tipično enak ženskemu, le brez kamnov.

Poročni prstani pravokotnih oblik

Pravokotni robovi poljubnih oblik oz. linij. Oblika prstan, ki se vrača. Mehki robovi, zareza okoli celotnega prstana, nesimetrično brušeni robovi…

Ženski prstan seveda z diamanti oz. poljubnimi kamni. Tudi v kombinaciji z rumenim ali roza zlatom. Od elegantnih do zelo masivnih prstanov.

Za koga

Zelo unikatne oblike poročnih prstanov. Za tiste, ki vedo, da želijo točno takšen prstan. Moški prstan je oblikovno podoben, le brez kamnov.

Poročni prstani, ki se prilegajo vašemu zaročnemu prstanu

Poročni prstan, ki se popolnoma prilega vašemu zaročnemu prstanu, tako da ju lahko nosite skupaj.

Večinoma minimalističen dizajn, elegantno, enostavno, moderno. S kamni ali brez. Takšen poročni prstan se tipično lahko narediti za vsak zaročni prstan, tudi, če ga niste kupili pri nas.

Za koga

Če želite nositi poročni prstan ob zaročnem. Pogosta izbira pri večjih zaročnih prstanih, katerim je treba poročni prstan posebej prilagoditi. Moški prstan je tipično klasična poročna rinka.

Poročni prstani

Poročni prstan simbolizira večno ljubezen med moškim in žensko. Predstavlja začetek. Začetek skupne poti. Začetek zaveze za skupno prihodnost.

Poročni prstan predstavlja darilo

Poročni prstan predstavlja zadnjega od daril v času dvorjenja.

Pred poročnim prstanom tradicionalno moški svoji bodoči ženi podari zaročni prstan, ki predstavlja del tradicije, ki izvira iz časov Starega Rima. Po poroki se praviloma zaročni prstan nosi skupaj s poročnim, tako da je poročni prstan bližje dlani, zaročni prstan pa pred njim. Prstan se odvisno od kulture in navad nosi na prstancu leve ali desne roke.

Prstane naredimo na podlagi vaših želja

Tukaj je predstavljenih le nekaj primerov poročnih prstanov. Pri nas v trgovini si lahko ogledate še več vzorcev, lahko pa se oglasite tudi z lastno idejo in z veseljem bomo naredili poročne prstane po vaših željah.

Različne oblike in velikosti, od baroka do minimalizma. Različni materiali, od rumenega, belega in rdečega zlata pa do platine. Različni kamni, od cirkonov in poldragih kamnov do diamantov.

Za vas lahko naredimo tudi brezplačen vzorec, tako da si lažje predstavljate kako naj bi vaš poročni prstan izgledal, še preden se zares odločite zanj.

Kdaj naročiti poročne prstane

Pogosto vprašanje bodočih mladoporočencev je tudi, kdaj naročiti poročne prstane?

Enostaven odgovor se glasi - vsaj tri tedne pred poroko. To je čas, v katerem lahko v miru naredimo vaše prstane, ob tem pa nam ostane še čas za primer, če je treba pri prstanih še kaj popraviti.

Seveda lahko prstane naredimo tudi v nekaj dneh, če ste v časovni stiski. Lahko pa se oglasite tudi nekaj mesecev pred poroko, sploh če imate posebne želje, ki zahtevajo izdelavo vzorca ali dveh.

Graviranje poročnih prstanov

Tradicionalno se v poročni prstan vgravira datum poroke in ime partnerja. Seveda pa to ni pravilo in v vaš prstan lahko vgraviramo poljuben tekst. Graviranje v poročne prstane je brezplačno.

Poročni prstani kot darilo

Poročni prstani so lahko lepo darilo. Mnogokrat se tako npr. s starši mladoporočencev dogovorimo, da oni poravnajo ceno poročnih prstanov.

V ta namen vam nudimo darilni bon za nakup poročnih prstanov.

Poročni prstan včasih

Običaj nošenja poročnih prstanov izvira iz Evrope in je danes razširjen širom po svetu. V začetku so poročni prstan nosile le ženske, nekje v 20. stoletju pa se tradicija spremeni in danes poročni prstan nosita tako ženska kot moški.

V starih časih je poročni prstan predstavljal izmenjavo vrednosti in tako mlademu paru zagotavljal ekonomsko varnost.

Vodnik pri izbiri poročnih prstanov

10 stvari, ki jih morate vedeti pri izbiri poročnih prstanov

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?