Koktail prstan, vse v zelenem rumeno zlato in poldragi kamni

bogat prstan ekstravaganten topaz peridot zelena
koktail prstan toplina zelenih barv topaz
koktail prstan svetlo zelen beli topaz peridot
prstan koktails inicialke zadaj

Tako imenovani cocktail prstan. Impresiven in vpadljiv dizajn, nekaj zelo posebnega. Kombinacija tople barve 18 kt rumenega zlata ter zelenih odtenkov topaza in peridotov. Poljubna inicialka na dnu prstana.

Prstan je mogoče prilagoditi vašim željam tako z vidika barve zlata kot kombinacije poljubnih dragih in poldragih kamnov.

  • 18 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot
  • Kamen topaz

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

2.015,00 € - 18 karatno rumeno zlato
(topaz, zelen peridot)

Velikost prstana - Ob naročilu vam bomo poslali email z navodili kako izmeriti velikost prsta.
Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Cene so okvirne in lahko odstopajo glede na velikost prstana, barvo zlata, ter število in kakovost kamnov.

Kakovost, garancija, servis

Prstan je v vseh fazah izdelek Zlatarstva Koman. Prstan nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Prstan imam neomejeno garancijo na vse potencialne napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če prstan slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?