Koktail prstan, vse v zelenem

bogat prstan ekstravaganten topaz peridot zelena
koktail prstan toplina zelenih barv topaz koktail prstan svetlo zelen beli topaz peridot prstan koktails inicialke zadaj

Tako imenovani cocktail prstan. Impresiven in vpadljiv dizajn, nekaj zelo posebnega. Kombinacija tople barve 18 kt rumenega zlata ter zelenih odtenkov topaza in peridotov. Poljubna inicialka na dnu prstana.

Prstan je mogoče prilagoditi vašim željam tako z vidika barve zlata kot kombinacije poljubnih dragih in poldragih kamnov.

  • 18 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot
  • Kamen topaz

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

1.255,00 € - 18 karatno rumeno zlato
(Kamen topaz, Kamen zelen peridot) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?