Moški prstan, globoke gravure

pecatni prstan onyx globoke gravure
moški pečatni prstan onyx gravure moški podpisujejo ring engraving onyx gravure moški prstan zavite gravure masiven pecatni prstan oniks gravure moški pecatni prstan onyx kamen

Moški prstan s črnimi onyx kamnom in globokimi gravurami.

Prstan je moderna izvedba starega moškega pečatnega prstana. Osnovne linije so bolj minimalistične, gravura je po globini bolj enoplastna.

Malce večji onyx kamen je glavni element prstana. Gravure so delno simetričen, delno ne, kar daje prstanu masiven in hkrati minimalističen izgled. Kamen je postavljen nizko na prst, tako da ne izstopa po višini in se ne glede na svojo velikost lepo ovija okoli prstan. Primeren seveda tudi za ženske.

Po naročilu so možne različne izvedbe gravure, kamnov in končen obdelave.

  • Srebro 925
  • Kamen onyx
  • Obdelava z črno oksidacijo
  • Možnost graviranja znotraj prstana

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

409,00 € - Srebro 925
(Kamen onyx) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?