Graviran moški prstan z diamantom

pečatni prstan z rocno gravuro in diamantom
moški pečatni prstan pecatni prstan moški rocno diamantom in gravuro moški pečatni prstan z ročno gravuro moški pečatni prstan z diamantom in ročno gravuro pečatni prstan z diamantom in ročno gravuro moški pečatni prstan z diamantom in ročno gravuro moški pečatni prstan z ročno gravuro in diamantom pečatni prstan z ročno gravuro in diamantom
  • 14 karatno zlato
  • Diamanti višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

1.821,00 € - 14 karatno zlato, Kamni diamanti (Diamanti 0.03 ct, višja kakovost VS/F) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?