Prstan, bogat,
osrednji kamen ovalne oblike

zaročni prstan osrednji kamen ovalne oblike
zaročni prstan bogat osrednji kamen ovalne oblike zaročni prstan osrednji kamen ovalne oblike bogat umeten safir prstan bogat osrednji kamen ovalne oblike povečava zaročni prstan bogat osrednji kamen ovalne oblike prstan bogat osrednji kamen ovalne oblike zaročni prstan bogat osrednji kamen ovalne oblike umeten safir

Vpadljiv bogat dizjan. Velik osrednji kamen ovalne oblike z manjšimi kamni na straneh. V kombinaciji s cirkoni, diamanti in poldragimi kamni.

Prstan je v osnovni narejen iz belega zlata s cirkoni, diamanti in poldragimi kamni. Po naročilu so možne izvedbe v rumenem ali rdečem zlatu in s poljubnimi kamni. Okvirni rok izdelave po naročilu je 3 tedne.

  • 14 karatno belo zlato
  • Kamni cirkoni, safirji, diamanti oz. poljubni poldragi kamni
  • Diamanti 10 x 0.015 = 0.15 ct, višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

833,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamni diamanti, Različni poldragi kamni, peridot, ametist, citrin, topaz
(Diamanti 10 x 0.015 = 0.15 ct, višja kakovost VS/F) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?