Prstan, velik pravokotni kamen

zaročni prstan velik pravokotni kamen cirkoni
zaročni prstan velik pravokotni kamen cirkoni ametist diamanti zaročni prstan velik pravokotni kamen cirkoni povečava zaročni prstan velik pravokotni ametist diamanti

Prstan iz belega zlata. Zelo vpadljiv dizjan z velikim osrednji kamnom pravokotne oblike, bavnim ali belim, in več manjšimi kamni po robu prstana. V kombinaciji s cirkoni.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni cirkoni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

602,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamni cirkoni
(Cirkoni 10x14, 1.5 mm) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?