Obesek srce z diamantom

obesek srce darilo belo zlato diamant verižica
obesek srce darilo ob rojstvu zlato diamant

Zlat obesek v obliki srca z diamantkom. Lahko z verižico ali brez. Modern minimalističen dizajn v belem zlato. Simbol ljubezni in sreče.

Lepa izbira kot darilo ob rojstvu otroka, za krsta ali birmo. Kot darilo ob različnih priložnostih, primerno tako za mlajše kot starejše osebe.

  • 14 karatno belo zlato
  • Diamanti 1 x 0.015 ct, višja kakovost VS/F
  • Dimenzije obeska 9 x 14 mm (21 mm z zanko)
  • Dolžina verižice 45 cm

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

168,00 € - Obesek - 14 karatno belo zlato, Kamen diamant
(Diamanti 1 x 0.015 ct, višja kakovost VS/F) (brezplačna dostava)

139,00 € - Zlata verižica, 14 karatno zlato (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?