Moški prstan, minimalističen

moški pečatni prstan gravura inicialke crke
pečatni prstan moški gravura globoka

Moški prstan z globoko gravuro, črke lahko poljubno izberete sami. Minimalističen dizajn, zaobljene oblike, mat obdelava.

Prstan je v osnovni narejen iz srebra. Za gravuro lahko izberete poljubni črki. Po naročilu so možne izvedbe v belem ali rumenem zlatu. Z mat ali gladko obdelavo.

  • Srebro 925
  • Poljubna izbira črk
  • Mat ali gladka obdelava
  • Možnost graviranja znotraj prstana

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

303,00 € - Srebro 925 (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?