Prstan, emerald oz. kvadraten, minimalistična oblika

prstan emerald pravokoten kamen roza zlato
prstan emerald pravokoten kamen roza zlato povečava prstan pravokoten kamen emerald poldrag roza zlato prstan pravokoten kamen poldrag dimni kvarz roza zlato prstan pravokoten kamen poldrag dimni kvarz roza zlato povečava

Zaročni prstan iz roza zlata. Modern dizajn, pravokotne poravnane linije. Glavni kamen t.i. emerald oz. pravokotni brus, cirkona ali poldrag kamen.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

550,00 € - 14 karatno zlato, Moissanit
(Kamen moissanite 1.00 ct, visoka kakovost VVS/D) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Kako izbrati zaročni prstan?

Vodnik pri izbiri zaročnega prstana - vse kar morate vedeti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?