Pristop k oblikovanju in izdelavi

Verjamemo, da nakit povezuje ljudi. Od zaročnega prstana, prvih uhanov, do darila za diplomo ali obletnico. Nakit je izdelek, a njegova vrednost je v simboliki darovanja in povezovanja. Zato se trudimo, da naši izdelki ohranjajo svojo vrednost skozi čas in v vas ohranjajo lep spomin.

Unikatno oblikovanje, prilagajanje vašim željam

Velik del izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas, izdelamo sami. Od oblikovanja, izdelave, vdelave kamnov do končne obdelave. Ideje črpamo iz vsakdanjega dela, materialov, okolice in seveda od vas, naših strank.

Če želite nekaj res posebnega, se lahko oglasite pri nas s povsem svojo idejo. Lahko točno veste kaj želite ali pa samo napol veste kaj bi radi. Kakorkoli se prilagodimo vašim željam. Več o izdelavi po naročilu si lahko preberete tukaj - Nakit po naročilu.

Večino izdelkov naredimo iz plemenitih kovin in z dragimi ter poldragimi kamni. Ne branimo se dela z umetnimi kamni, saj so kvalitetni sintetični kamni dobra alternativa naravnim kamnom.

Kakovost izdelave, vzdržljivost izdelkov

Vsi naši izdelki so narejeni z mislijo, da jih boste nosili dolgo časa. Zato praviloma nimajo votlih delov, ki sicer zmanjšujejo strošek izdelave, vendar obenem povečajo občutljivost izdelka na obrabo. Izjema so masivni izdelki, ki so sami po sebi zelo trdni in pri katerih želim predvsem znižati težo zaradi nošenja.

Večina naših izdelkov je narejena relativno masivno, spet z namenom, da jih boste nosili dolgo časa. Sploh to velja za spodnje dele prstanov, ki so najbolj podvrženi obrabi. Naredimo jih rajši malce širše in močnejše.

Ne trdimo, da so naši izdelki popolni, se pa trudimo, da bi vam čim boljše služili.

Kakovost izbranih kamnov

Kamni so svet zase. Neskončno barv, odtenkov, velikosti, oblik, vrst, izvorov, kakovosti...

Pogosto nas ljudje sprašujejo ali se vidi razlika med slabim in dobrim diamantom. Pri majhnih je razlika na pogled skoraj neopazna. Vseeno smo se odločili, da v naše izdelke vgrajujemo kamen višje kakovosti. To pomeni kvaliteto VS ali višje. Več o diamantih.

Slabša kakovost diamantov namreč vseeno pomeni slabši lesk, poleg tega pa so kamni nizke kakovosti dejansko občutljivi na uporabo in se lahko odkrušijo ali počijo.

Podobno velja za druge poldrage kamne in pa tudi umetne kamen, ki lahko varirajo glede kakovosti. Več splošnih informacij o kamnih si lahko preberete tukaj - Kamni in nakit

Garancija in servis

Večino izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas, izdelamo sami. Od oblikovanja do ročne ali mehanske izdelave, vdelave kamnov ter končne obdelave. Posledično vam nudimo celoten servis ter možnost nadomeščanja poškodovanih ali izgubljenih izdelkov.

Praviloma nudimo neomejeno garancijo za naše izdelke. V ta okvir spadajo vse poškodbe izdelka, ki so posledica napake v materialu ali našem delu. Pod garancijo ne spada naravna obraba materialov - večina plemenitih kovin je mehkih in se naravno obrabljajo. Enako velja za večino naravnih in umetnih kamnov, ki so ravno tako podvrženi obrabi.Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?