Zaročni prstan, vpadljiv s tremi kamni

zaročni prstan vpadljiv s tremi kamni belo zlato cirkoni
zaročni prstan vpadljiv tremi kamni belo zlato cirkoni rumeno diamanti poldragi zaročni prstan vpadljiv s tremi kamni belo zlato cirkoni povečava zaročni prstan s tremi kamni rumeno zlato diamanti poldragi kamni prstan s tremi kamni belo zlato diamanti poldragi kamni

Zaročni prstan iz belega zlata. Vpadljiv, modern in bogat dizjan. Trije kamni, cirkoni ali v kombinaciji diamantov in poldragih kamnov, zavite linije.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni cirkoni, safirji, diamanti oz. poljubni poldragi kamni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

637,00 € - 14 karatno zlato, Moissanit
(Kamen moissanite 0.50 + 2 * 0.25 = 1.00 ct, visoka kakovost VVS/D) (brezplačna dostava)

1.684,00 € - 14 karatno zlato, Umetni diamanti
(Umetni diamanti 0.50 + 2 * 0.25 = 1.00 ct, višja kakovost VS/DEF) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Kako izbrati zaročni prstan?

Vodnik pri izbiri zaročnega prstana - vse kar morate vedeti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?