Zaročni prstan, vpadljiv s tremi kamni

zaročni prstan vpadljiv s tremi kamni belo zlato cirkoni
zaročni prstan vpadljiv tremi kamni belo zlato cirkoni rumeno diamanti poldragi
zaročni prstan vpadljiv s tremi kamni belo zlato cirkoni povečava
zaročni prstan s tremi kamni rumeno zlato diamanti poldragi kamni
prstan s tremi kamni belo zlato diamanti poldragi kamni

Zaročni prstan iz belega zlata. Vpadljiv, modern in bogat dizjan. Trije kamni, cirkoni ali v kombinaciji diamantov in poldragih kamnov, zavite linije.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni cirkoni, safirji, diamanti oz. poljubni poldragi kamni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

500,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamni cirkoni
(Cirkoni 5.5, 4.0 mm)
(brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?