Prstan, velik pravokotni kamen

zaročni prstan velik pravokotni kamen
zaročni prstan velik pravokotni kamen rumeno zlato cirkoni belo
zaročni prstan velik pravokotni kamen belo zlato cirkoni povečava
zaročni prstan velik pravokotni kamen rumeno zlato cirkoni
zaročni prstan velik pravokotni kamen belo zlato

Prstan iz belega zlata. Zelo vpadljiv bogat dizjan z velikim osrednji kamnom pravokotne oblike in dvema manjšima kamnoma ob strani. V kombinaciji s cirkoni.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni cirkoni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

602,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamni cirkoni
(Cirkoni 10x14, 3x5 mm)
(brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?