Zaročni prstan,
ovalno pravokotne oblike

zaročni prstan svetlo moder topaz manjši topazi diamanti okoli
halo prstan beli topazi bogat zaročni zaročni prstan svetlo moder topaz manjši diamanti okoli halo bogat bel topaz diamanti halo prstan bogat zaročni povečava prstan beli topazi diamanti halo bogat zaročni

Prstan iz belega zlata. Vpadljiv modern dizjan. Večji osrednji kamen ovalno pravokotne oblike z manjšimi kamni okoli. V kombinaciji z diamanti ali drugimi kamni.

Prstan je kombinacija klasične halo oblike in modernih linij. Že sam brus osrednjega kamna da prstanu pridih sodobnosti in kančka minimalizma. Ostale linije sledijo kamnu. Gre za t.i. double dome cushion obliko kamna. Trenutno ga je mogoče dobiti v svetlo modri in beli barvi, po naročilu tudi v roza, rumeni…

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamen topaz
  • Diamanti višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

918,00 € - 14 karatno belo zlato, Kamen topaz, Kamni diamanti
(Diamanti 20 x .01 = 0.20 ct, višja kakovost VS/F, Kamen topaz 8x6 mm) (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Kako izbrati zaročni prstan?

Vodnik pri izbiri zaročnega prstana - vse kar morate vedeti.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?