Zaročni prstan,
ovalno pravokotne oblike

zaročni prstan svetlo moder topaz manjši topazi diamanti okoli
halo prstan beli topazi bogat zaročni
zaročni prstan svetlo moder topaz manjši diamanti okoli halo bogat
bel topaz diamanti halo prstan bogat zaročni povečava
prstan beli topazi diamanti halo bogat zaročni

Prstan iz belega zlata. Vpadljiv modern dizjan. Večji osrednji kamen ovalno pravokotne oblike z manjšimi kamni okoli. V kombinaciji z diamanti ali drugimi kamni.

Prstan je kombinacija klasične halo oblike in modernih linij. Že sam brus osrednjega kamna da prstanu pridih sodobnosti in kančka minimalizma. Ostale linije sledijo kamnu. Gre za t.i. double dome cushion obliko kamna. Trenutno ga je mogoče dobiti v svetlo modri in beli barvi, po naročilu tudi v roza, rumeni…

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamen topaz
  • Diamanti višja kakovost VS/G

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

786,00 € - 14 karatno belo zlato, topaz, diamanti
(diamanti 20 x .01 = 0.20 ct, višja kakovost vs/g, topaz 8x6 mm)
(brezplačna dostava)

Izdelek žal trenutno ni na zalogi.
Velikost prstana - Ob naročilu vam bomo poslali email z navodili kako izmeriti velikost prsta.
Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).
Kontakt - Vas zanima še kaj več? Nazaj na seznam izdelkov

Poročni prstan za zraven

Zaročni prstan se pogosto nosi skupaj s poročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu. Večinoma lahko v naši ponudbi poročnih prstanov najde primeren prstan za zraven.

Lahko pa seveda izdelamo poročni prstan posebej za vaš zaročni prstan, tako da se bosta popolnoma prilegala en drugemu.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?