Moški prstan, zlata gravura srebro in rumeno zlato

pecatni prstan zlata gravura temnjen

Moški prstan z globoko gravuro, črke lahko poljubno izberete sami. Zaobljene oblike, mat obdelava.

Prstan je v narejen iz srebra in 18 kt rumenega zlata. Notranji del prstana je potemnjen. Za gravuro lahko izberete poljubni črki. Po naročilu so možne izvedbe v belem ali rumenem zlatu oz. poljubni kombinaji materialov in obdelav.

  • Srebro 925
  • 18 karatno rumeno zlato
  • Poljubna izbira črk
  • Mat ali gladka obdelava
  • Možnost graviranja znotraj prstana

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

275,00 € - srebro 925, 18 karatno rumeno zlato (brezplačna dostava)

Velikost prstana - Ob naročilu vam bomo poslali email z navodili kako izmeriti velikost prsta.
Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Brezplačna lična embalaža

Vsak izdelek posebej dobite v lični škatlici posebej namenjeni za nakit.

Poleg tega vam z vsakim naročilom pošljemo tudi lično vrečko, ki jo lahko uporabite kot embalažo, v primeru, da boste izdelek podarili kot darilo. Škatlica in vrečka sta brezplačni.

100% zadovoljstvo

Vse naše izdelke je mogoče vrniti brez kakršnegakoli razloga. Pomembno je le, da izdelek ni bil nošen in da ni poškodovani. Če želite nek izdelek vrniti, nas prosim kontaktirajte na naslovu peter@zlatarstvokoman.si.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?