Moški prstan, zlata gravura

pecatni prstan zlata gravura temnjen

Moški prstan z globoko gravuro, črke lahko poljubno izberete sami. Zaobljene oblike, mat obdelava.

Prstan je v narejen iz srebra in 18 kt rumenega zlata. Notranji del prstana je potemnjen. Za gravuro lahko izberete poljubni črki. Po naročilu so možne izvedbe v belem ali rumenem zlatu oz. poljubni kombinaji materialov in obdelav.

  • Srebro 925
  • 18 karatno rumeno zlato
  • Poljubna izbira črk
  • Mat ali gladka obdelava
  • Možnost graviranja znotraj prstana

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

390,00 € - Srebro 925, 18 karatno rumeno zlato (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?