Prstan z roza turmalinom in diamanti

prstan roza turmalin diamanti
prstan roza turmalin diamanti zlato

Vpadljiv prstan, modern dizajn, všečne barve. Osrednji kamen je naravnoprav roza turmalin, katerega obkrožajo beli diamanti.

Glavni element prstana je osrednji rožnat turmalin. Rožnat odtenek kamna je zelo všečen ter živahen in predstavlja oblikovno izhodišče prstana. T.i. cushion oblika kamna je moderna in daje prstanu malce bolj masiven izgled. Masivnost dodatno poudari dvojna linija zlata, ki okvirja manjše diamante.

Kot klasičen prstan, lahko tudi kot zaročni prstan.

Po naročilu so možne izvedbe v različnih barvah zlata in s poljubnimi poldragimi ali dragimi kamni.

  • 14 karatno belo zlato
  • Kamen roza turmalin 6 mm x 8 mm
  • Diamanti 20 x 0.01 = 0.20 ct, višja kakovost VS/F

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

1.205,00 € - 14 karatno zlato, Kamen roza turmalin
Kamen roza turmalin 6x8 mm, Diamanti 20 x 0.01 = 0.20 ct, višja kakovost VS/F (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?