Prstan z roza turmalinom in diamanti belo zlato, turmalin, diamanti

prstan roza turmalin diamanti
prstan roza turmalin diamanti zlato

Vpadljiv prstan, modern dizajn, všečne barve. Osrednji kamen je naravnoprav roza turmalin, katerega obkrožajo beli diamanti.

Glavni element prstana je osrednji rožnat turmalin. Rožnat odtenek kamna je zelo všečen ter živahen in predstavlja oblikovno izhodišče prstana. T.i. cushion oblika kamna je moderna in daje prstanu malce bolj masiven izgled. Masivnost dodatno poudari dvojna linija zlata, ki okvirja manjše diamante.

Kot klasičen prstan, lahko tudi kot zaročni prstan.

Po naročilu so možne izvedbe v različnih barvah zlata in s poljubnimi poldragimi ali dragimi kamni.

  • 14 karatno belo zlato
  • Kamen roza turmalin 6 mm x 8 mm
  • Diamanti 20 x 0.01 = 0.20 kt, kakovost VS/G

Cena

1.375,00 € - 14 karatno belo zlato, roza turmalin, diamanti
(diamanti 20 x 0.01 = 0.20 kt, kakovost vs/g)
(brezplačna dostava)

Brezplačna lična embalaža

Vsak izdelek posebej dobite v lični škatlici posebej namenjeni za nakit.

Poleg tega vam z vsakim naročilom pošljemo tudi lično vrečko, ki jo lahko uporabite kot embalažo, v primeru, da boste izdelek podarili kot darilo. Škatlica in vrečka sta brezplačni.

100% zadovoljstvo

Vse naše izdelke je mogoče vrniti brez kakršnegakoli razloga. Pomembno je le, da izdelek ni bil nošen in da ni poškodovani. Če želite nek izdelek vrniti, nas prosim kontaktirajte na naslovu peter@zlatarstvokoman.si.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?