Starinski prstan z zelenim peridotom rumeno zlato in peridot

starinski prstan zlato rumeno zeleni peridot
prstan starinski vintidz rumeno zelen peridot

Starinska oz. vintidž oblika prstana z raznimi majhnimi krivuljami in detajli. Tople barve rumenega zlata in travnato zelenega peridota. Prstan je nastal kot moderna izvedba starega prstana.

Kot klasičen prstan, za darilo, ob obletnici, ali kar tako, ker se včasih spodobi. Tudi kot zaročni prstan.

  • 14 karatno rumeno zlato
  • Kamen zelen peridot 8 x 6 mm

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

430,00 € - 14 karatno rumeno zlato
(zelen peridot 8 x 6 mm)

Velikost prstana - Ob naročilu vam bomo poslali email z navodili kako izmeriti velikost prsta.
Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Cene so okvirne in lahko odstopajo glede na velikost prstana, barvo zlata, ter število in kakovost kamnov.

Kakovost, garancija, servis

Prstan je v vseh fazah izdelek Zlatarstva Koman. Prstan nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Prstan imam neomejeno garancijo na vse potencialne napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če prstan slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?