Moški prstan, globoke gravure srebro in onyx kamen

pecatni prstan onyx globoke gravure
moški pečatni prstan onyx gravure
moški podpisujejo ring engraving onyx gravure
moški prstan zavite gravure
masiven pecatni prstan oniks gravure
moški pecatni prstan onyx kamen

Moški prstan s črnimi onyx kamnom in globokimi gravurami.

Prstan je moderna izvedba starega moškega pečatnega prstana. Osnovne linije so bolj minimalistične, gravura je po globini bolj enoplastna.

Malce večji onyx kamen je glavni element prstana. Gravure so delno simetričen, delno ne, kar daje prstanu masiven in hkrati minimalističen izgled. Kamen je postavljen nizko na prst, tako da ne izstopa po višini in se ne glede na svojo velikost lepo ovija okoli prstan. Primeren seveda tudi za ženske.

Po naročilu so možne različne izvedbe gravure, kamnov in končen obdelave.

  • Srebro 925
  • Kamen onyx
  • Obdelava z črno oksidacijo
  • Možnost graviranja znotraj prstana

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

240,00 € - srebro 925
(onyx)
(brezplačna dostava)

Velikost prstana - Ob naročilu vam bomo poslali email z navodili kako izmeriti velikost prsta.
Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Brezplačna lična embalaža

Vsak izdelek posebej dobite v lični škatlici posebej namenjeni za nakit.

Poleg tega vam z vsakim naročilom pošljemo tudi lično vrečko, ki jo lahko uporabite kot embalažo, v primeru, da boste izdelek podarili kot darilo. Škatlica in vrečka sta brezplačni.

100% zadovoljstvo

Vse naše izdelke je mogoče vrniti brez kakršnegakoli razloga. Pomembno je le, da izdelek ni bil nošen in da ni poškodovani. Če želite nek izdelek vrniti, nas prosim kontaktirajte na naslovu peter@zlatarstvokoman.si.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?