Manjši ovalni medaljon

zlat 14k medaljon ovalne oblike
medaljon ovalne oblike rumeno zlato in verižica medaljon ovalne oblike majhen majhen medaljon ovalne oblike manjš̌i medaljon ovalne oblike z gravuro medaljon ovalne oblike majhen z gravuro

Zlat medaljon manjših dimenziij ovalne oblike. Možna izdelava gravure po naročilu.

Medaljon je obesek v katerega vstavimo fotografijo. Nosi se na verižici. V medaljon lahko vstavimo eno ali dve fotografiji.

  • 14 karatno belo in rumeno zlato
  • Dimenzije obeska 14 x 17 mm

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

412,00 € - 14 karatno belo in rumeno zlato (brezplačna dostava)

745,00 € - 14 karatno belo in rumeno zlato
Obesek in verižica (brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 10 - 14 dni, če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj. Za točen datum dobave nas prosim kontaktirajte.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Strinjam se  Vas zanima več?