Viseči uhani s topazi in diamanti belo zlato, topazi, diamanti

viseci uhani topaz moder diamanti

Zlati viseči uhani. Modern minimalističen dizajn. Različne kombinacije dragih in poldragih kamnov, topazov, diamantov, cirkonov.

  • 14 karatno belo zlato
  • Cirkon, safir, diamant oz. poljuben poldraga kamen
  • Diamanti 2 x 14 x 0.01 = 0.28 kt, kakovost VS/G

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena

755,00 € - 14 karatno belo zlato, diamanti, različni poldragi kamni, peridot, ametist, citrin, topaz
(diamanti 2 x 14 x 0.01 = 0.28 kt, kakovost vs/g)
(brezplačna dostava)

375,00 € - 14 karatno belo zlato, cirkoni
(brezplačna dostava)

Čas dobave - Okvirno 2-3 tedne. Za točen datum dobave nas prosim kontaktiraje (če je izdelek na zalogi, ga odpošljemo takoj).

Brezplačna lična embalaža

Vsak izdelek posebej dobite v lični škatlici posebej namenjeni za nakit.

Poleg tega vam z vsakim naročilom pošljemo tudi lično vrečko, ki jo lahko uporabite kot embalažo, v primeru, da boste izdelek podarili kot darilo. Škatlica in vrečka sta brezplačni.

100% zadovoljstvo

Vse naše izdelke je mogoče vrniti brez kakršnegakoli razloga. Pomembno je le, da izdelek ni bil nošen in da ni poškodovani. Če želite nek izdelek vrniti, nas prosim kontaktirajte na naslovu peter@zlatarstvokoman.si.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?