Poročni prstani Enostavni, cenovno ugodni

poročni prstani belo zlato in diamanti
poročni prstani belo zlato in cirkoni
poročni prstani belo zlato moderna oblika
poročni prstani belo zlato z matirano crto
poročni prstani roza zlato in cirkoni
poročni prstani rumeno zlato in vijuga
poročni prstani roza zlato
poročni prstani rumeno zlato

Enostaven in modern dizajn. Cenovno ugodni poročni prstani, lahko s kamni ali brez. Povdarek je na enostavnih linijah. Ponavadi v belem zlatu, lahko tudi v rumenem ali roza. Tipično se ti prstani lepo prilagajajo zaročnim prstanom in se lahko nosijo skupaj.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni diamanti ali cirkoni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Cena (za par prstanov)

410 - 465 € za par, prstani brez kamnov, 14 kt zlato

495 - 520 € za par, prstani s cirkoni, 14 kt zlato

530 - 590 € za par, prstani z diamanti, 14 kt zlato

Vse cene so za par prstanov, ženskega in moškega skupaj. Cene so okvirne in lahko odstopajo glede na velikost prstana, barvo ter kakovost zlata, ter število in kakovost kamnov.

Skupaj z zaročnim prstanom

Poročni prstan se pogosto nosi skupaj z zaročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu.

V večini primerov lahko obliko poročnega prstana prilagodimo vašemu zaročnemu prstanu, če ste zaročni prstan kupili pri nas ali tudi kje drugje.

Kakovost, garancija, servis

Prstan je v vseh fazah izdelek Zlatarstva Koman. Prstan nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Prstan imam neomejeno garancijo na vse potencialne napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če prstan slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?