Poročni prstani
Enostavni, cenovno ugodni

poročni prstani belo zlato in diamanti
poročni prstani belo zlato in cirkoni
poročni prstani belo zlato moderna oblika
poročni prstani belo zlato z matirano crto
poročni prstani roza zlato in cirkoni
poročni prstani rumeno zlato in vijuga
poročni prstani roza zlato
poročni prstani rumeno zlato

Enostaven in modern dizajn. Cenovno ugodni poročni prstani, lahko s kamni ali brez. Povdarek je na enostavnih linijah. Ponavadi v belem zlatu, lahko tudi v rumenem ali roza. Tipično se ti prstani lepo prilagajajo zaročnim prstanom in se lahko nosijo skupaj.

  • 14 karatno belo, rumeno ali roza zlato
  • Kamni diamanti ali cirkoni

Izdelave po naročilu

Možnost idelave v poljubni barvi zlata in kombinaciji dragih in poldragih kamnov. Za več informacij nam pišite na peter@zlatarstvokoman.si.

Kontakt - Vas zanima še kaj več? Nazaj na seznam izdelkov

Skupaj z zaročnim prstanom

Poročni prstan se pogosto nosi skupaj z zaročnim prstanom na istem prstu. Prstana se morata zato prilegati en drugemu.

V večini primerov lahko obliko poročnega prstana prilagodimo vašemu zaročnemu prstanu, če ste zaročni prstan kupili pri nas ali tudi kje drugje.

Kakovost, garancija, servis

Izdelek je v vseh fazah produkt Zlatarstva Koman. Nima votlih delov in je obliki primerno masivne izdelave. Narejen je tako, da vam bo služil dolgo časa.

Izdelek imam neomejeno garancijo na vse napake, ki bi bile posledice našega dela. Ravno tako vam nudimo celoten servis in obnovo nakita. Če izdelek slučajno izgubite, naredimo novega povsem enakega.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.   STRINJAM SE   Vas zanima več?